Technisch servicebedrijf | Duurzaamheid
15511
page-template-default,page,page-id-15511,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Duurzaamheid

Duurzaam Installeren

Duurzame Techniek is binnen de huidige bouw- en installatietechniek niet meer weg te denken. Bij veel nieuwbouw- en
ook renovatieprojecten is duurzaamheid een thema of zelfs uitgangspunt. Wie wil er niet een energiezuinige woning, geen gebruik meer maken van gas maar je woning verwarmen d.m.v. aardwarmte en elektra via bijvoorbeeld zonnecollectoren.

 

Onze kennis op het gebied van duurzaam installeren stellen wij dan ook graag tot uw beschikking, zodat hier reeds in de ontwerpfase voldoende aandacht aan wordt besteed. In deze fase worden ook subsidies en eventuele financieringsvormen onderzocht.

 

Wij onderscheiden de volgende thema’s bij Duurzaam Installeren:

  • Energiegebruik
  • Leiding- en hemelwater en Grondstoffen
  • Materialen en bouwafval

 

De uiteindelijke invulling van deze thema’s is projectspecifiek en afhankelijk van de eisen die door de klant en/of de (lokaal) geldende voorschriften gesteld worden.

 

Wilt u meer weten van duurzame techniek en of dit toepasbaar is in uw woon/werk situatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Kijkt u voor duurzaamheid en techniek ook eens op de website van Dutef (www.dutef.nl). Dit is een samenwerkingsverband van friese installateurs.